Business as unusual

Wij werken graag face-to-face. Of het een kennismakingsgesprek is, of een strategische sessie, het is fijn om samen aan dezelfde tafel te zitten.

Dat kan nu even niet. Gelukkig houden wij ook van problemen oplossen met creatieve oplossingen. Daarom gaan we ook nu, tijdens de Coronacrisis, zoveel mogelijk door met onze werkzaamheden. Dat doen we door gebruik te maken van bekende én nieuwe communicatiemiddelen.

Natuurlijk zijn we, zoals altijd, nog steeds bereikbaar via de telefoon en WhatsApp. Alle thuiswerkers hebben een verbinding met het telefoonnetwerk, dus iedereen is bereikbaar alsof ze op kantoor zitten. Voor besprekingen waar we toch een beetje dat face-to-face-gevoel willen creëren, gebruiken we Google Hangouts Meet.

Maak kennis met Miro

Soms is het noodzakelijk om direct visueel met elkaar te communiceren. Hiervoor gebruiken we Miro. Miro is een brainstormapp waarin meerdere gebruikers tegelijkertijd op hetzelfde digitale whiteboard kunnen werken. Het is eenvoudig om bijvoorbeeld notities, vormen en commentaren toe te voegen. Iedereen ziet direct welke wijzigingen worden gemaakt en door welke persoon. Een mooie manier om - ook op afstand - samen mooie dingen te maken.

We zetten Miro in voor onze strategische sessies of voor een kick-off gesprek voor een website. Wil je weten hoe dat er ongeveer uit gaat zien? We hebben een voorbeeld in Miro gemaakt, zodat je kennis kunt maken met de app. De app werkt trouwens prima op mobiel, dus ook telefoongebruikers kunnen een kijkje nemen.

Strategische sessie met Miro

Wij zitten niet stil, ook niet tijdens deze crisis. Als je onze diensten kan gebruiken, staan we voor je klaar. Bel ons, app ons, email ons. Dan gaan we samen gewoon weer mooie dingen maken.

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding