Schreeuw je boodschap van de daken

Foto op Insta, tweetje tweeten of een blogje tikken voor je website. Het is leuk om online actief te zijn, maar heb je er wat aan? Online marketing is pas succesvol als je digitale kanalen ook daadwerkelijk wat opleveren.

Wij werken met je strategie als kern voor de marketingcampagnes. Samen bepalen we de
boodschap, waar we die vertellen en wie het moet horen. En als het plan gesmeed is, gaan de handen uit de mouwen.

Aan de hand van je behoeften en budget bieden wij de juiste ondersteuning. Facebookpagina beheren? Af en toe een blog schrijven? Een Adscampagne inrichten en monitoren? Wij doen waar jij het best mee geholpen bent.

SEO

Wanneer keek jij voor het laatst op pagina twee van Google? Door je website technisch en inhoudelijk te optimaliseren, helpen we je hoger te scoren bij de zoekopdrachten die er toe doen. Wanneer je bovenaan de zoekresultaten staat, krijg je meer bezoekers zonder dik geld te betalen voor advertenties. Op naar pagina één!

We kijken naar je doelen en naar zoekverkeer dat voor jou interessant is. Waar liggen de kansen? Als we dat weten, pakken we de teksten aan en zorgen we dat de opbouw van de pagina klopt. Zo maken we je website beter leesbaar. Fijn voor je bezoekers, en voor de robots van Google.

Social

Social media is hartstikke leuk. Maar voor je het weet ben je er fulltime mee bezig. Die tijd heb je vaak niet. Wij helpen je concreet te maken wat werkt voor jou. We bepalen welke kanalen interessant zijn en welke boodschap je moeten vertellen. En als je wilt, plaatsen we het ook nog voor je.

Meer mensen bereiken? Advertentiecampagnes zijn de oplossing. We maken je advertentiemateriaal en richten de campagne in zodat de juiste mensen worden bereikt. Natuurlijk houden we de data in de gaten en draaien we aan de knoppen van jouw campagne als dat nodig is. We delen en bespreken onze bevindingen met je, zodat de volgende campagne wéér beter is.

In menig online-marketingstrategie zorgt Google Ads voor de harde conversies. De zoekresultaten van Google zijn een geweldige plek voor jouw advertenties. Mensen zijn al op zoek, hoe fijn is het als ze juist dan bij jou terecht komen?

We doen een zoekwoordenanalyse, stellen je campagnes in en houden alles in de gaten. We meten ‘al de dingen’ en maken het inzichtelijk. Wat niet werkt, passen we aan. Wat wel werkt, zetten we door. Alles voor nog meer resultaat.

Content

Goede artikelen, interessante infographics en grappige filmpjes. Met leuke content bereik jij je doelgroep op een natuurlijke manier.

Om regelmatig goede content de deur uit te sturen, heb je een strakke planning nodig. Wij maken een contentkalender zodat je altijd weet wat er wanneer moet gebeuren. Lekker, die vastigheid. Je weet precies wat er gebeurt en dat je inspanningen de uitgestippelde strategie ondersteunen.

Maar content maken is veel werk. Wij ondersteunen je graag bij de productie van allerlei soorten content. We kunnen voor je schrijven, ontwerpen en video’s maken. Waar jij niet aan toekomt, dat doen wij.

Contact

Samen online herrie maken?

0182 - 384 233

Of stuur ons een appje

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding