Case

Restyle identiteit MyGuard

Disciplines: Strategie, design, huisstijl, website

MyGuard heeft als merk een nieuwe stap gezet met een gerestylde identiteit! Vanuit de vraag naar een nieuwe website hebben we eerst een stap terug gezet, om samen weer verder te bouwen. Want een nieuwe website is natuurlijk altijd mooi, maar minstens zo belangrijk is de content op de pagina's. Samen met MyGuard zijn we doormiddel van creatieve sessies op zoek gegaan naar waarom MyGuard anders is dan al die andere bedrijven die werkzaam zijn in de beveiligingsbranche. De uitkomsten uit die zoektocht hebben we verwerkt in een manifest:

"Overal tegelijk zijn is geen optie. Maar jouw locatie moet wel beschermd zijn tegen diefstal, brand of vandalisme. 7 dagen per week, 24 uur per dag. MyGuard biedt die zekerheid. Voor ons is beveiliging namelijk geen bijzaak, maar hoofdzaak. Iets dat je aanpakt met mensen die je kent en vertrouwt"

Lees het volledige manifest

Striping

Cameramast

Eén van de middelen die ingezet wordt door MyGuard om een locatie te beschermen tegen diefstal en vandalisme is een camera. De cameramasten moeten in het oog springen en moeten in zekere zin doen afschrikken. We hebben daarom gewerkt met een striping. Maar hoe combineer je een striping met een logo? Door de schuine M en Y past de naam naadloos in de striping. Een slimme manier om MyGuard groot en leesbaar te kunnen plaatsen zonder dat deze gedraaid moet worden.

Online

Website

Om je klanten online van dienst te kunnen zijn is het belangrijk om je in de bezoekers van je website te verplaatsen. Doormiddel van gemaakte persona's (type klanten) hebben we de keuze gemaakt om naast de oplossingen pagina ook 'smart security solutions' aan te bieden via aparte branchepagina's waar verschillende typen klanten hun vragen beantwoord zien.

Bekijk de site op myguard.nu

Dit team heeft gewerkt aan deze case

Ewout
strateeg
Thijs
designer
Lusanne
designer
Geri
developer

Meer weten over deze case?

Bel of e-mail Ewout

0182 - 384 233

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding