Case

Verheij jubileumboek

De Brandwijkse ondernemer Dick Verheij startte zijn groenvoorzieningsbedrijf als 19-jarige in Nieuw-Lekkerland en Molenaarsgraaf. Inmiddels is het bedrijf gevestigd in Sliedrecht en uitgegroeid tot een landelijk gewaardeerde groenaannemer met meer dan 150 mensen in vaste dienst. Begin 2020 betrok Verheij een nieuw bedrijfspand, samen met het 35-jarig bestaan de aanleiding tot het uitbrengen van een boek.

Disciplines: Design

We kennen Verheij goed. Dat werkt erg prettig.

Wij hebben al lang een relatie met Verheij. We hebben de website ontwikkeld, bedenken en ontwerpen (wervings)campagnes, brochures, advertenties en meer. Dat betekent dat we de organisatie goed kennen. En dat werkt bijzonder prettig tijdens het vormgeven van een jubileumboek. We zijn dan ook vereerd dat we zo'n mooi monument mochten ontwerpen. Een mijlpaal voor de ondernemer, het bedrijf en een prachtig cadeau voor de collega's. Maar ook een prachtig relatiegeschenk.

Veel ervaring met jubileumboeken.

We hebben veel ervaring in het vormgeven en produceren van jubileumboeken. Het zijn omvangrijke opdrachten waar veel partijen bij betrokken zijn. De opdrachtgever, een intern team, tekstschrijvers, fotograferen en designers. De processen moeten voor iedereen duidelijk zijn. Dat is cruciaal om een hoogwaardig boek op te leveren.

We vinden het prachtig om mee te werken aan zo'n mijlpaal voor bedrijven en organisaties. Het verhaal vanaf de oprichting tot waar ze nu staan. Een verhaal van vallen en opstaan. Van terugblikken en vooruitkijken. Want een jubileumboek is niet alleen een overzicht van wat is geweest maar ook een kans om te laten zien waar je bedrijf voor staat en waar het naartoe beweegt.

Meer info over jubileumboeken: Jubileumboek.nu

Dit team heeft gewerkt aan deze case

Pauline
designer
Arjan
creatief directeur
Reinier
algemeen directeur

Meer weten over deze case?

Bel of e-mail Arjan

0182 - 384 233

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding