Video en animatie

Zet je verhaal in de spotlight

Wij vertellen verhalen. Als verhalenvertellers zijn wij enthousiast over video, de perfecte manier om jouw identiteit aan de wereld te laten zien! We doen er alles aan om de juiste teksten, beelden en geluiden te combineren om je verhaal kracht te geven. Een goede video heeft impact, die wordt niet zomaar weer vergeten.

Hoe maken jullie een video?

Voordat de camera uit de tas komt, leren we je eerst goed kennen. Jouw identiteit en bedrijfsstrategie zijn ons uitgangspunt. Met jouw identiteit als uitgangspunt maken we een video die helemaal bij je past.

We bedenken een concept en werken dat uit tot een script en storyboard. Hiermee komen we naar jou toe. Ben je net zo enthousiast als wij? Dan gaan we het maken. We maken plannen, schieten de beelden en monteren alles tot een lopend verhaal.

De video is klaar, maar het werk nog niet. Een mooie video is niets als hij door niemand wordt gezien. Wij zetten de video in voor je online marketing en zorgen dat je video op de juiste schermen wordt afgespeeld.

De Vries en Verburg

Het manifest gaat over de mensen van De Vries en Verburg, dus er is veel tijd en moeite gestoken in het maken van mooi portretten. Deze portretten van verschillende medewerkers op hun eigen werkplek vormen de rode draad in de film.

Bekijk hier de gerelateerde corporate case.

Kruiswijk - Dit is wie we zijn

Voor Kruiswijk maakten we een corporate film. Samen zijn we op zoek gegaan naar het waarom van het bedrijf. Wat drijft je, waarom besta je, en waarom doe je wat je doet? Dit hebben we vastgelegd in het manifest. Dit manifest is in film-vorm uitgebracht. Het verhaal van, in dichtvorm verwoord.

Bekijk hier de gerelateerde corporate case.

Animatievideo's zijn erg geschikt om een abstract, complex verhaal te vertellen op een effectieve manier. Animatie’s zijn kort, duidelijk en bovendien leuk om naar te kijken.

Verheij - Werken op beeldkwaliteit

Voor het thema 'werken op beeldkwaliteit' hebben we een animatiefilm ontworpen en ontwikkeld. De kracht van een animatie is dat het op een laagdrempelige manier een bepaald onderwerp uitlegt.

De animatie vertelt het verhaal van bewoners van een stad of dorp die samen met Verheij hun straatje proper en verzorgd houden.

Bekijk hier wat we nog meer voor Verheij hebben gedaan.

Nieuwe Kerk Delft

Soms zie je de mooiste dingen in het leven over het hoofd. Sta eens stil, kijk naar boven en laat je imponeren door de eeuwenoude schoonheid van de Nieuwe Kerk. Een shortdoc die we in 2016 produceerden.

Bekijk hier de gerelateerde corporate case.

Contact

Samen de regie in handen nemen?

0182 - 384 233

Stuur ons een appje

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding